Mousse au chocolat is een nagerecht van eieren en chocolade, dat in veel landen populair is. Vooral in Frankrijk, waar het gerecht is ontstaan. Het woord chocolademousse is samengesteld uit het Nederlandse woord chocolade en het Franse woord mousse (schuim).
Dame Blanche
€ 8
Een dame blanche is een nagerecht met vanilleroomijs waar warme chocoladesaus overheen wordt geserveerd.
Café Gourmand
€ 9
3 kleine dessertjes met koffie
Vanille ijs met aardbeien
€ 9
Crème brûlée
€ 9
Crème brûlée (letterlijk: gebrande room) is een custardachtig nagerecht, met daaroverheen een gekaramelliseerde laag suiker. De precieze oorsprong van het gerecht is onbekend. Het kan afkomstig zijn uit Frankrijk, Groot-Brittannië of Catalonië. De traditionele crème brûlée bestaat uit custard gemaakt van room, suiker en eieren, op smaak gebracht met vanille.
Sabayon met ijs voor 2 pers.
€ 10 pp
Zabaglione (Italiaans zabaglione, zabaione, zabajone, ook bekend onder de Franse naam sabayon) is een van oorsprong middeleeuws Italiaansnagerecht op basis van geklopte eierdooiers, suiker en een alcoholische drank, meestal marsalawijn. De ingrediënten worden au bain-marie stijfgeklopt.
Ijs profiteroles met chocolade saus
€ 9
Een soesje is een klein en meestal rond gebakje, gemaakt van kookdeeg en gevuld met slagroom, custard, banketbakkersroom of ijs.